vakantiehuis chez adele normandie aan zee 3, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

10 Mooie vakantiehuizen in Normandië aan zee

Ontdek de charme van Normandië tijdens je verblijf in een vakantiehuis aan zee. Wordt wakker met het geluid van de golven en geniet van de schoonheid die de Normandische kust te bieden heeft. Bezoek historische plekken zoals de invasiestranden, struin door pittoreske kustdorpjes en verken de kustpaden van de GR21 langs de spectaculaire kliffen. Of je nu op zoek bent naar een charmant vissershuisje in de Calvados of een vakantiehuis bij de krijtrotsen voor de hele familie, in dit artikel zetten we 10 mooie vakantiehuizen in Normandië aan zee voor je op een rij. Wedden dat er wat voor je tussen zit.

1. Vakantiehuis aan zee in Surtainville

Aantal personen: 5 personen.
Faciliteiten: Tuin, tuinmeubilair, open haard, wasmachine, droger, honden toegestaan.

vakantiehuis tamaris Surtainville normandie, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Een heerlijk vakantiehuis op slechts 3 minuten lopen van het strand en de zee in Normandië is vakantiehuis Tamaris in Surtainville. Het vrijstaande huis in de Manche wordt omringd door een voor-, zij- en achtertuin. Er staan genoeg tuinmeubels, waardoor iedereen een favoriet plekje in de tuin vind. Of het nu is op één van de ligstoelen in de achtertuin of aan de picknicktafel in de voortuin. De inrichting is wat gedateerd, maar je beschikt over alles wat je nodig hebt, zoals een wasmachine, droger, openhaard, internet en tv. Huisdieren zijn welkom in dit vakantiehuisje en in de omgeving kun je eindeloos wandelen en dagenlang genieten van het strand. Kom gezellig met het gezin of samen met vrienden.

Bekijk het vakantiehuis

2. Vakantiehuis bij de Mont Saint-Michel

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Terras, terrasmeubilair, tv, strijkijzer, verwarming, huisdiervrij.

vakantiehuis chez adele normandie aan zee, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Kom je naar Normandië om de Mont Saint-Michel te bezoeken? Dan is vakantiehuis Chez Adèle een absolute aanrader. Het huis ligt op een uitzonderlijke locatie aan de voet van de abdij en is ideaal voor een tussenstop of als uitvalsbasis om Normandië en Bretagne te ontdekken. Het charmante oude huis heeft stenen muren en is lieflijk ingericht met twee slaapkamers. Eén van de kamers heeft een tweepersoonsbed en de andere kamer twee eenpersoonsbedden. Vanuit alle kamers heb je een prachtig uitzicht op zee. Nog een troef is het terras, waar je kunt genieten van een kopje koffie met schitterend uitzicht op de baai. Het huis is ideaal voor gezinnen en stellen die de toeristische attractie op een rustig moment willen meemaken.

Bekijk het vakantiehuis

3. Vrijstaand vakantiehuis in Pourville-sur-Mer

Aantal personen: 7 personen.
Faciliteiten: Tuin, terrasmeubilair, vaatwasser, strijkijzer, föhn, tv, wifi.

Ermitage Pourville vakantiehuis normandie aan zee, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Ermitage Pourville is een vrijstaand vakantiehuis gelegen op het platteland en 3 minuten lopen van zee in Normandië. Het huis staat in het dorp Pourville-sur-Mer, op 10 minuten van Dieppe. In het dorp vind je meerdere restaurants en een patisserie. Je kunt prachtige wandelingen maken langs de kliffen en in de zomer kun je heerlijk zwemmen. De vakantiewoning heeft drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met een douche en de ander met een ligbad. Vanuit het raam in de slaapkamer heb je uitzicht het dorp en de zee. Iedere dag kun je genieten van een mooie zonsopkomst en -ondergang. Het huis ligt aan de wandelrout GR21 (Grande Randonnée). Voor fietsers is er de Véloroute du Lin, een 50 kilometer lange fietsroute van Pouville tot Fécamp.

Bekijk het vakantiehuis

4. Natuurhuisje bij zee in Normandië

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Tuin, tuinmeubilair, wasmachine, tv, wifi.

Natuurhuisje in Le Bourg Dun normandie, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Verblijf in één van de twee gîtes gelegen op dit mooie landgoed in Normandië. Het landgoed bestaat uit een groot landhuis, waar de eigenaar woont, een boerderijwinkel en twee gîtes die worden verhuurd. Houten bordjes wijzen je naar de parkeerplaats en de zee met kiezelstrand ligt op slechts 20 minuten lopen. Het is makkelijk te bereiken via een wandelpad. Het huis heeft een heerlijke privé tuin waar je kunt ontbijten aan de picknicktafel met verse producten regelrecht vanaf de boerderij. In de omgeving zijn de fiets- en wandelmogelijkheden eindeloos en kun je volop genieten van de indrukwekkende krijtrotsen aan de Normandische kustlijn.

Bekijk het vakantiehuis

5. Vakantiehuis aan de haven van Granville

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Tuin, balkon, patio, barbecue, vaatwasser, garage, tafeltennistafel, wasmachine, wifi.

vakantiehuis Granville booking normandie, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Dit moderne vakantiehuis aan de haven van Granville is een plek waar je volop geniet van rust en ruimte aan de Normandische kust. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers op twee verschillende verdiepingen, waardoor de vakantiewoning ideaal is voor twee bevriende stellen. Aan de voorkant heeft het huis een balkon met uitzicht op de haven, en aan de achterkant twee patio’s op twee verschillende verdiepingen. Genoeg plekken om te relaxen en te genieten van de zon of schaduw dus! De grote eettafel in de woonkamer en de eettafel in de patio zijn ideaal voor uitgebreide diners. Vanuit de woonkamer geniet je bovendien van een schitterend uitzicht op de zee en de haven.

Bekijk het vakantiehuis

6. Familie vakantiehuis aan de kliffen in Normandië

Aantal personen: 14 personen.
Faciliteiten: Tuin, picknicktafels, schommels, jeu de boulesbaan, vaatwasser, wasmachine, droger, tv.

La Grange Gite gites vakantiehuis normandie, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

La Grange Gite is een ideale groeps- of familieaccommodatie aan de kust in Normandië. De grote vakantiewoning is een gerenoveerde boerderij gelegen op een zeer rustige plek aan een landweggetje aan de Albastenkust, tussen de bekende stranden van Saint-Aubin-sur-Mer en Veules-les-Roses. Je bent slechts een paar honderd meter verwijderd van de kliffen en de zee. In de omgeving kun je dan ook goed wandelen en talloze outdoorsporten ondernemen, waaronder kitesurfen, zwemmen, zeilen, paardrijden, golfen en fietsen. Het huis is voorzien van 6 slaapkamers, 6 badkamers, een ruime eetkamer en goed uitgeruste open keuken. Veel oude details zijn behouden gebleven, zoals de stenen muren en houten balken. Hierdoor voelt het huis warm en authentiek aan.

Bekijk het vakantiehuis

LEES OOK: 10 Mooie bezienswaardigheden aan de Côte d’Albâtre

7. Knus vakantiehuis aan zee in Jullouville

Aantal personen: 5 personen.
Faciliteiten: Tuin, terrasmeubilair, slaapbank, vaatwasser, wasmachine, tv, wifi.

Cozy Home In Jullouville With House Sea View booking, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Dit vakantiehuis in Jullouville is een volledig uitgerust vakantiehuis geschikt voor maximaal 5 personen in het westen van Normandië. Het heeft twee slaapkamers, een gezellige woonkamer met slaapbank en een heerlijke tuin met terras aan zowel de voor- als achterkant. Hier kun je volop genieten van de zon, en wanneer het te warm is, dan sta je binnen een mum van tijd op het strand, waar je ook een kitesurfschool en een snackbar-restaurant met terras aan het water vindt. Het is een ideaal vakantiehuis voor gezinnen of een klein groepje vrienden. Het huisje is knus en de Mont Saint-Michel ligt op 50 minuten rijden.

Bekijk het vakantiehuis

8. Appartement aan zee in Langrune-sur-Mer

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Broodrooster, koffiezetapparaat, verwarming, tv, wifi.

La Galoniere Noire Langrune sur Mer booking, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

La Galonière Noire is een klein vakantiehuis direct aan het strand in Langrune-sur-Mer. Het fijne appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche en een woonkamer met bank, televisie, open keuken en een eettafel. Het geeft je het gevoel van een studio, met als enige verschil dat de slaapkamers afgescheiden zijn. Veel meer dan dit heb je ook niet nodig, want tijdens je vakantie in Langrune-sur-Mer kun je elke dag genieten van het strand en leuke restaurants en uitstapjes in de buurt. Zo ligt de levendige stad Caen op een half uurtje rijden. Heb je na een lange dag buiten de deur zijn een keer geen zin om te koken, dan kan je terecht bij één van de twee restaurants om de hoek van het appartement.

Bekijk het vakantiehuis

9. Elegant vakantiehuis aan de Albastenkust

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Vaatwasser, wasmachine, föhn, tv, wifi, honden toegestaan.

Ciel et Mer Varengeville sur Mer gites vakantiehuis aan zee normandie, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Ciel et Mer is een elegante vakantiewoning gelegen in de buurt buurt van Dieppe, aan de schilderachtige Côte d’Albâtre in het noordoosten van Normandië. Het vakantiehuis heeft drie slaapkamers en ligt op slechts 400 meter van het strand in de charmante badplaats Pourville-sur-Mer. Samen met Varengille-sur-Mer staat het bekend om zijn gastronomie en lokale producten. Bezoek dus zeker de plaatselijke markten en ga eten in één van de restaurants. Je kunt er onder andere genieten van zeevruchten, cider, camembert en tripes à la mode de Caen (een gerecht op basis van runderpens, gestoofd met groenten, kruiden en cider). Golfliefhebbers kunnen zich op 10 minuten rijden uitleven op de golfbaan van Dieppe en wandelaars kunnen genieten van de mooie paden van de GR21.

Bekijk het vakantiehuis

10. Vissershuisje in de Calvados

Aantal personen: 3 personen.
Faciliteiten: Terras, terrasmeubilair, wasmachine, föhn, vaatwasser, tv, wifi.

La Maison de Pecheur de Ginette booking vakantiehuis normandie, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

Op zoek naar een leuke vakantiehuis bij het strand in de Calvados? Dan is dit charmante vissershuisje in Cabourg een echte aanrader. Het huisje biedt plaats aan 2-3 personen en heeft een slaapkamer, slaapbank en moderne badkamer met inloopdouche. Buiten beschik je over een klein terras, waar je bij mooi weer lekker buiten kunt eten. De open keuken is voorzien van een bar waaraan je eventueel kunt ontbijten of dineren. De accommodatie bevindt zich op een uitstekende locatie: rustig gelegen, maar op slechts een paar minuten lopen van het centrum en het strand. Caen en Honfleur liggen op 40-45 minuten rijden en zijn leuke uitstapjes om te maken vanuit het vakantiehuis.

Bekijk het vakantiehuis

Niet gevonden wat je zocht?
Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan het volledige aanbod van vakantiehuizen in Normandië aan zee op Gites.com of Booking.com. Op zoek naar een vakantiehuis in een rustige omgeving? Kijk dan ook eens bij Natuurhuisje.

Meer inspiratie voor je vakantie in Normandië:

Over Lisanne

Lisanne
Lisanne heeft een passie voor reizen, fotograferen, cultuur en de Spaanse taal. Met haar ouders en zusje is ze op veel verschillende campings in Oostenrijk, Italië, Spanje en Frankrijk geweest. Ze heeft de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Inholland Rotterdam afgerond.

Onze nieuwste artikelen

Vakantiehuis in Beauvoir sur Mer 1, Vakantiehuizen in Normandië aan zee

De 8 mooiste vakantiehuizen aan de Atlantische kust

Bekijk hier de 8 mooiste vakantiehuizen aan de Atlantische kust. Overnacht op de mooiste plekjes en geniet van fijne voorzieningen.