Vakantiehuis Casa Nostress Ile de Noirmoutier, Pays de la Loire

10 x mooie vakantiehuizen in de Pays de la Loire

De Pays de la Loire is een veelzijdige regio in het westen van Frankrijk, bekend om zijn prachtige kustlijnen, charmante dorpjes en historische steden. Of je nu graag ontspant op het strand, kastelen verkent of geniet van de rust van het platteland; de Pays de la Loire heeft voor ieder wat wils. Voor een vakantie vol comfort en privacy in deze regio zijn vakantiehuizen de perfecte keuze. Daarom nemen we je mee langs 10 schitterende vakantiehuizen in de Pays de la Loire, elk met hun eigen unieke charme en faciliteiten. Van sfeervolle cottages in de natuur tot luxe villa’s met een zwembad aan de kust, deze vakantiehuizen zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijk verblijf.

1. Vakantiehuis Verseau, vlak bij het strand in Pornic

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Woon-/eetkamer met een open haard, moderne keuken, twee slaapkamers, ruim terras, omheinde tuin, seizoensgebonden zwembad, huisdieren welkom, barbecue, wasmachine, WiFi.

Vakantiehuis Verseau, Pays de la Loire

Vakantiehuis Verseau is een gezellig huis voor 4 personen, gelegen op slechts 150 meter van het strand in de wijk La Joselière in Pornic. Dit comfortabele huis beschikt over een sfeervolle woon-/eetkamer met een open haard, moderne open keuken met een afwasmachine en twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één kinderkamer met stapelbedden. Het ruime terras heeft een prachtig uitzicht op zee en de omheinde tuin van 300 m² is perfect voor ontspanning. Daarbij is er een seizoensgebonden zwembad en zijn huisdieren van harte welkom. Ook kun je gebruikmaken van een barbecue, wasmachine en WiFi. Al met al is dit vakantiehuis ideaal voor een ontspannen vakantie aan de Franse kust.

Bekijk het vakantiehuis

2. The Courtyard Cottage, gelegen in de landelijke omgeving van de Vendée

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Twee slaapkamers, twee badkamers, uitgeruste keuken, zitkamer met een houtkachel, serre, privé omheinde tuin met een patio, verwarmd zwembad, speeltuin, speelkamer, WiFi.

The Courtyard Cottage, Pays de la Loire

The Courtyard Cottage is een charmante, vrijstaande cottage op het terrein van een prachtig 16e-eeuws landhuis in de rustige, landelijke omgeving van de Vendée. Deze ruime accommodatie is geschikt voor maximaal zes personen en beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer. Daarbij is er ook een hoofdbadkamer met een bad en aparte douche. De cottage is van alle gemakken voorzien, zoals een volledig uitgeruste keuken, gezellige zitkamer met originele houten balken en een houtkachel, en een serre die uitkomt op een privé omheinde tuin met een patio. Verder is er een verwarmd zwembad, speeltuin, speelkamer en gratis WiFi. Het vakantiehuis is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en comfort in een prachtige landelijke omgeving.

Bekijk het vakantiehuis

LEES OOK: De 12 mooiste bezienswaardigheden in de Pays de la Loire

3. Natuurhuisje in Broc, te midden van bossen en weiden

Aantal personen: 3 personen.
Faciliteiten: Slaapkamer, slaapbank in de woonkamer, uitgeruste keuken, woonkamer met een open haard, badkamer, tuin, terras.

Natuurhuisje in Broc, Pays de la Loire

Dit vrijstaande natuurhuisje in Broc is een idyllische plek voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en privacy. Het charmante huis ligt op een prachtig domein van 25 hectare, te midden van bossen en weiden met uitzicht over de vallei van de Meaulnes. De accommodatie, gebouwd van traditionele kalksteen, is geschikt voor 3 personen. Daarbij beschikt het huis over een comfortabele slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer. Verder is er een volledig uitgeruste keuken, gezellige woonkamer met een open haard en een badkamer met een douche. Buiten vind je een ruime tuin van 2000 m², een terras en voldoende schaduw onder een majestueuze lindeboom. Op korte afstand van het huis vind je lokale winkels en markten. Ook kun je een bezoek brengen aan de prachtige kastelen van de Loire-vallei.

Bekijk het vakantiehuis

4. La Thomaserie, een villa met een terras vlak bij Nantes

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Drie slaapkamers, uitgeruste keuken met vaatwasser, woonkamer met een flatscreen-tv, terras met uitzicht op de tuin, barbecue, wasmachine, gratis WiFi, huisdieren welkom, parkeergelegenheid.

La Thomaserie, Pays de la Loire

La Thomaserie is een vrijstaande villa in het rustige La Chevrolière, op slechts 18 km van Nantes. De villa beschikt over drie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met moderne voorzieningen zoals een vaatwasser, en een gezellige woonkamer met een flatscreen-tv. Ook kun je er genieten van een terras met uitzicht op de tuin, barbecue, wasmachine en gratis WIFi. Verder zijn huisdieren van harte welkom en is er gratis parkeergelegenheid. De omgeving van de villa is ideaal voor natuurliefhebbers, met genoeg wandel- en vismogelijkheden in de buurt. Ook kun je nabijgelegen bezienswaardigheden bezoeken, zoals het kasteel Château des Ducs de Bretagne en het Musée de l’Imprimerie, een drukkerijmuseum.

Bekijk het vakantiehuis

5. Vakantiehuis Le Bigorneau Préfaillais, inclusief een privézwembad

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Uitgeruste open keuken, woonkamer met uitzicht op de oceaan, terras, omheinde tuin, privézwembad, duurzame inrichting met o.a. LED-verlichting en waterbesparende faciliteiten.

Vakantiehuis Le Bigorneau Prefaillais, Pays de la Loire

Vakantiehuis Le Bigorneau Préfaillais is een prachtig gerenoveerd huis, ideaal gelegen op slechts 30 meter van de zee en 150 meter van het strand in La Plaine-sur-Mer. Dit ruime en lichte vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De open keuken is volledig uitgerust en de woonkamer heeft een prachtig uitzicht op de oceaan. Buiten kun je genieten van een groot terras, omheinde tuin en privézwembad. Daarbij is het huis duurzaam ingericht met onder andere LED-verlichting en waterbesparende faciliteiten. In de omgeving van Le Bigorneau Préfaillais kun je ontspannen aan de Franse kust, wandelen, golfen en avonturenparken bezoeken.

Bekijk het vakantiehuis

6. Gîte du Chateau, gelegen op een kasteelterrein in de Vendée

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Twee slaapkamers, woonkamer met antieke meubels en een houtkachel, keuken met een 5-pitsgasfornuis, badkamer met een ligbad, tuin met een houtskoolgrill, verwarmd zwembad, tennisbaan.

Gite du Chateau, Pays de la Loire

Gîte du Château in Challans is een luxe, in authentieke stijl gerenoveerde vakantiewoning op het terrein van het indrukwekkende Château de la Vérie. Deze gîte in de Vendée is geschikt voor 4 personen en beschikt over een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De sfeervolle woonkamer is ingericht met antieke meubels en een gezellige houtkachel. De keuken is van alle gemakken voorzien, inclusief een 5-pitsgasfornuis, en de badkamer heeft een fijn ligbad. Je kunt er genieten van een eigen tuin op het zuiden met een houtskoolgrill. Verder kun je gebruikmaken van het verwarmde zwembad en de tennisbaan van het kasteel. In de prachtige omgeving van de gîte vind je wandel- en fietsroutes, stranden en golfbanen.

Bekijk het vakantiehuis

7. Landhuis in Parçay-les-Pins, ideaal voor een familievakantie

Aantal personen: 8 personen.
Faciliteiten: 3 slaapkamers, tuin, terras, privé buitenzwembad, uitgeruste keuken, barbecue, speelweide, milieuvriendelijke voorzieningen zoals afvalscheiding en natuurlijke bouwmaterialen.

Natuurhuisje in Parcay les Pins, Pays de la Loire

Dit landhuis in Parçay-les-Pins, gelegen in de rustige plattelandsregio van de Anjou, is een ideale plek voor een ontspannen familievakantie. Het vrijstaande landhuis biedt ruimte aan 8 personen en beschikt over 3 comfortabele slaapkamers, een ruime tuin, een groot terras en een privé buitenzwembad. Ook is er een volledig uitgeruste keuken, barbecue en speelweide voor de kinderen. Daarbij is het vakantiehuis, gelegen in een Natura 2000-gebied, erg duurzaam. Zo is er aandacht voor biodiversiteit en zijn er milieuvriendelijke voorzieningen, waaronder afvalscheiding en het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen. Verder is de omgeving van het huis ideaal om mooie wijngaarden en kastelen in de regio ontdekken.

Bekijk het vakantiehuis

LEES OOK: 10 x glampings in de Loire

8. Vakantiehuis Casa Nostress, gelegen op het eiland Île de Noirmoutier

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer met een open haard, uitgeruste keuken, terras, barbecue, omheinde tuin, duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen en waterbesparende douches.

Vakantiehuis Casa Nostress, Pays de la Loire

Vakantiehuis Casa Nostress op het eiland Île de Noirmoutier is een gerenoveerde vakantiewoning voor 6 personen, gelegen in een rustige woonwijk op slechts 900 meter van het strand. Het huis beschikt over 3 comfortabele slaapkamers en 2 moderne badkamers. De gezellige woonkamer met een open haard zorgt voor een warme sfeer. Daarnaast is de volledig uitgeruste keuken ideaal voor het bereiden van maaltijden, en is het zonnige terras een perfecte plek om buiten te dineren. Verder kun je tijdens je verblijf gebruikmaken van de barbecue en ontspannen in de omheinde tuin van 600 m². Ook is het vakantiehuis voorzien van duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen en waterbesparende douches. Al met al is Casa Nostress ideaal voor een zorgeloze vakantie op het prachtige Île de Noirmoutier.

Bekijk het vakantiehuis

9. La Garencière – Les Hirondelles, een vakantiewoning in het rustige Champfleur

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Twee slaapkamers, uitgeruste keuken met een koelkast en vaatwasser, privé terras, tuin, barbecuevoorzieningen, toegang tot een verwarmd binnenzwembad, gratis WiFi, gratis parkeerplaats.

La Garenciere Les Hirondelles, Pays de la Loire

La Garencière – Les Hirondelles is een charmante vakantiewoning in het rustige Champfleur, ideaal voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden. Deze ruime accommodatie van 70 m² heeft plek voor 4 personen en beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Ook is er een volledig uitgeruste keuken met onder andere een koelkast en vaatwasser. Daarbij kun je genieten van het privé terras met uitzicht op de tuin, barbecuevoorzieningen en toegang tot een verwarmd binnenzwembad. Verder beschikt de woning over gratis WiFi en een parkeerplaats. In de omgeving van het vakantiehuis kun je onder andere golfen en een bezoek brengen aan het historische monument
Halle au Blé.

Bekijk het vakantiehuis

10. Sil, een vrijstaand huis aan de prachtige Atlantische kust

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Terrassen, drie slaapkamers, woonkamer met een leren zitbank en tv, badkamer met een ligbad en doucheruimte, wasruimte, uitgeruste keuken met een vaatwasser en oven, omheinde tuin.

Vakantiehuis Sil, Pays de la Loire

Sil is een vrijstaand huis in Notre-Dame-de-Monts, aan de Atlantische kust. Het huis biedt een naadloze overgang tussen binnen- en buitenleven dankzij de vele terrasdeuren en terrassen. Daarbij vind je er drie comfortabele slaapkamers, waaronder een kamer met een tweepersoonsmatras van 180×200 cm, een tweede kamer met twee eenpersoonsbedden en een derde kamer met een elektrische boxspring. De lichte woonkamer heeft een comfortabele leren zithoek en tv. Daarnaast is de moderne badkamer uitgerust met een ligbad en doucheruimte, en is er een aparte wasruimte in de garage. Verder is de keuken volledig uitgerust met onder andere een vaatwasser en oven, en is de omheinde tuin ideaal om in te ontspannen.

Bekijk het vakantiehuis

Meer lezen over de Pays de la Loire? Lees dan ook:

Veelgestelde vragen over een vakantie in de Pays de la Loire:

Wat is de beste tijd om de Pays de la Loire te bezoeken?

De beste tijd om de regio te bezoeken is over het algemeen in het voorjaar (april-mei) en de zomer (juni-augustus) wanneer het weer aangenaam is en er veel te doen is.

Wat zijn populaire bezienswaardigheden in de Pays de la Loire?

Pays de la Loire is een prachtig regio, die zich uitstrekt rond de rivier de Loire. Je kunt er talloze mooie bezienswaardigheden vinden zoals Nantes, de Marais Poitevin en het Château d’Angers. Bekijk hier de top 12 mooiste bezienswaardigheden van de Pays de la Loire.

Over Isa Bulthuis

Avatar

Onze nieuwste artikelen

Natuurhuisje in Audresselles 73526 opaalkust, Pays de la Loire

10x mooie vakantiehuizen aan de Opaalkust

Vakantiehuis aan de Opaalkust in Frankrijk huren? We zetten 10 mooie vakantiehuizen aan de Côte d'Opale voor je op een rijtje.