Hotel Duquesne Eiffel Kamer met uitzicht op de Eiffeltoren, Eiffeltoren

10 x hotels in Parijs met uitzicht op de Eiffeltoren

Parijs, de stad van de liefde, staat bekend om zijn romantische sfeer, iconische bezienswaardigheden en adembenemende uitzichten. Een van de meest beroemde en geliefde monumenten is natuurlijk de Eiffeltoren. Voor wie op zoek is naar een onvergetelijk verblijf in de Franse hoofdstad, is een hotel met uitzicht op dit indrukwekkende bouwwerk een droom die uitkomt. In deze blog nemen we je mee naar tien hotels in Parijs waar je vanuit je kamer kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren. Of je nu kiest voor luxe of juist voor een knus boetiekhotel, er is voor elk wat wils!

1. Hotel Muguet, een charmant hotel met een ideale ligging

Faciliteiten: Flatscreen-tv, badkamer met gratis toiletartikelen en haardroger, gratis WiFi, ontbijtbuffet, zonnig buitenterras.

Hotel Muguet, Eiffeltoren

Hotel Muguet is een charmant hotel in het hart van Parijs met modern ingerichte kamers, waarvan sommige uitzicht hebben op de Eiffeltoren. Daarbij bevatten de hotelkamers een flatscreen-tv en badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Verder kun je in het hotel gebruikmaken van gratis WiFi, een ontbijtbuffet in de ochtend en een zonnig buitenterras. Handig is dat Hotel Muguet op slechts 3 minuten lopen van metrostation Maubourg ligt, waardoor je makkelijk de stad kunt verkennen. Daarnaast vind je bekende bezienswaardigheden op een korte afstand, zo ligt Hotel des Invalides op slechts 2 minuten lopen en Champ de Mars op 500 meter van het hotel.

Bekijk het hotel

2. Hôtel Keppler, een luxe boetiekhotel met een Amerikaans ontbijtbuffet

Faciliteiten: Fitnesscentrum, sauna, hamam, airconditioning, flatscreen-tv, minibar, gratis WiFi, Amerikaans ontbijtbuffet, bar met wintertuin.

Hotel Keppler 1, Eiffeltoren

Hôtel Keppler is een luxe boetiekhotel in een prachtig Haussmann-gebouw uit de 19e eeuw, op slechts 400 meter van de beroemde Champs-Élysées en 850 meter van de Eiffeltoren. Dit stijlvolle hotel heeft moderne faciliteiten zoals een fitnesscentrum, sauna en hamam. De kamers en suites zijn elegant ingericht en beschikken over airconditioning, een flatscreen-tv, minibar en gratis WiFi. Je kunt daarbij kiezen voor een suite met een balkon of terras, waarbij je kunt genieten van een uitzicht op de Eiffeltoren. Verder kun je in het hotel genieten van het uitgebreide Amerikaanse ontbijtbuffet en de bar met een wintertuin. Dankzij de ligging van metrostation George V op slechts 400 meter afstand, is Hôtel Keppler een ideale uitvalsbasis om het prachtige Parijs te verkennen.

Bekijk het hotel

LEES OOK: 11 x hotels in de buurt van Disneyland® Parijs

3. Pullman Paris Tour Eiffel, een 4-sterrenhotel aan de voet van de Eiffeltoren

Faciliteiten: Flatscreen-tv, iPod-dock, gratis WiFi, restaurant met terras en wijnbar, fitnesscentrum, divers ontbijt.

Pullman Paris Tour Eiffel, Eiffeltoren

Het 4-sterrenhotel Pullman Paris Tour Eiffel ligt direct aan de voet van de iconische Eiffeltoren en heeft een adembenemend uitzicht over Parijs. De lichte, eigentijdse kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, iPod-dock en gratis WiFi. Daarbij hebben veel kamers een balkon met panoramisch uitzicht op de Eiffeltoren of de tuin. Je kunt in het hotel genieten van Californische gerechten met een Franse twist in restaurant Frame, dat een terras en een wijnbar heeft. Daarnaast beschikt over een 24-uurs fitnesscentrum en diverse ontbijtopties, waaronder vegetarische en glutenvrije keuzes. Naast dat het hotel op slechts 5 minuten lopen van de Eiffeltoren ligt, ben je ook zo bij metrostation Bir-Hakeim, waar vanuit je makkelijk de stad kunt ontdekken.

Bekijk het hotel

4. Mercure Paris Centre Tour Eiffel, een comfortabel hotel met een restaurant

Faciliteiten: Airconditioning, flatscreen-tv, gratis WiFi, Amerikaans ontbijtbuffet, Frans restaurant met een wijnselectie, fitnesscentrum, bar.

Mercure Paris Centre Tour Eiffel, Eiffeltoren

Mercure Paris Centre Tour Eiffel is een comfortabel 4-sterrenhotel op slechts 2 minuten lopen van de Eiffeltoren, ideaal gelegen in de buurt van Trocadero en de Seine. Het hotel heeft moderne kamers met airconditioning, satelliet-tv en gratis WiFi. Gasten kunnen er elke ochtend genieten van een Amerikaans ontbijtbuffet en ’s avonds dineren in restaurant Le Jardin, dat traditionele Franse gerechten en zorgvuldig geselecteerde wijnen serveert. Ook heeft het hotel een fitnesscentrum en gezellige bar. Vanaf metrostation Bir Hakeim, op slechts 2 minuten lopen, kun je gebruikmaken van snelle verbindingen naar bezienswaardigheden zoals de Champs-Elysées en de Arc de Triomphe.

Bekijk het hotel

5. Hôtel Eiffel Kensington, op 8 minuten lopen van de Eiffeltoren

Faciliteiten: Flatscreen-tv, telefoon, eigen badkamer, continentaal ontbijt, gratis WiFi.

Hotel Eiffel Kensington, Eiffeltoren

Hôtel Eiffel Kensington ligt in het 7e arrondissement van Parijs, op slechts 8 minuten lopen van de Eiffeltoren en het Champ de Mars. De kamers beschikken onder andere over een flatscreen-tv, telefoon en eigen badkamer. Daarbij kun je dagelijks genieten van een continentaal ontbijt in de ontbijtzaal en gratis gebruikmaken van WiFi. Dankzij de gunstige ligging van het hotel, op 400 meter van metrostation École Militaire, zijn bezienswaardigheden eenvoudig bereikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een bezoek brengen aan Opéra Garnier, een prachtig operagebouw in Parijs.

Bekijk het hotel

6. Hotel Bleu de Grenelle – Tour Eiffel, een hotel met een bar en heerlijk ontbijt

Faciliteiten: Airconditioning, flatscreen-tv, gratis WiFi, koffiezetapparaat, eigen badkamer met gratis toiletartikelen, ontbijtservice, lounge/bar.

Hotel Bleu de Grenelle Tour Eiffel, Eiffeltoren

Hotel Bleu de Grenelle – Tour Eiffel is een ideaal verblijf voor wie dichtbij de Eiffeltoren wil overnachten, met een locatie op slechts 10 minuten lopen van dit iconische monument. Het hotel heeft comfortabele kamers met airconditioning, een flatscreen-tv en gratis WiFi. Sommige kamers hebben daarbij een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren. Verder zijn de kamers uitgerust met een koffiezetapparaat en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. Daarbij serveert het hotel dagelijks een heerlijk ontbijt kun je ontspannen in de gezellige lounge/bar. Vanaf het metrostration La Motte-Picquet-Grenelle, op slechts 20 meter afstand, kun je populaire bezienswaardigheden zoals Place de la Concorde bezoeken.

Bekijk het hotel

7. Hôtel Eiffel Rive Gauche, voor een overnachting in een voormalig klooster

Faciliteiten: Gratis WiFi, flatscreen-tv, ontbijtbuffet, lounge.

Hotel Eiffel Rive Gauche, Eiffeltoren

Hôtel Eiffel Rive Gauche, een voormalig klooster dat is omgebouwd tot een gezellig 3-sterrenhotel, ligt op slechts 5 minuten lopen van de Eiffeltoren en het Champs de Mars. Dit hotel heeft gratis WiFi en comfortabele kamers, waarvan sommige een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren of een privépatio hebben. De kamers zijn ingericht in warme tinten en voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders. Gasten kunnen dagelijks genieten van een vers ontbijtbuffet en ontspannen in de lounge. Met het metrostation École Militaire op slechts 500 meter, reis je eenvoudig naar diverse topattracties in Parijs.

Bekijk het hotel

LEES OOK: De 20 mooiste bezienswaardigheden in Parijs

8. Le Parisis – Paris Tour Eiffel, een modern hotel met stijlvolle kamers

Faciliteiten: Gratis WiFi, flatscreen-tv, privébadkamer met een bad of douche, Amerikaans ontbijtbuffet, bar met cocktails, roomservice.

Le Parisis Paris Tour Eiffel, Eiffeltoren

Le Parisis – Paris Tour Eiffel is een modern hotel gelegen in het 15e arrondissement van Parijs, op slechts 15 minuten wandelen van de Eiffeltoren. De accommodatie heeft stijlvolle kamers met gratis WiFi, een flatscreen-tv en een privébadkamer met een bad of douche. Daarbij kun je genieten van een Amerikaans ontbijtbuffet in de ontbijtzaal en cocktails bij de bar. Ook biedt het hotel roomservice aan. Bezienswaardigheden zoals Arc de Triomphe en Place de la Concorde zijn gemakkelijk bereikbaar, dankzij de ligging van metrostation La Motte-Picquet-Grenelle op 200 meter van de accommodatie.

Bekijk het hotel

9. Hotel Duquesne Eiffel, op een uitstekende locatie in Parijs

Faciliteiten: Geluiddichte kamers, gratis WiFi, airconditioning, ontbijtbuffet, bar, toeristische informatie bij de receptie.

Hotel Duquesne Eiffel 1, Eiffeltoren

Hotel Duquesne Eiffel heeft een uitstekende locatie in Parijs, op slechts 5 minuten lopen van het Parc du Champs de Mars en dicht bij de Eiffeltoren. In dit charmante hotel kun je verblijven in geluiddichte kamers met gratis WiFi en airconditioning. Daarbij hebben sommige kamers een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren en/of een balkon. Tijdens een verblijf in dit hotel kun je genieten van een dagelijks ontbijtbuffet en gezellige bar. Ook kun je bij de receptie terecht voor toeristische informatie. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van metrostation École Militaire, waar je onder andere gebruik kunt maken van een directe verbinding naar de Champs-Elysées.

Bekijk het hotel

10. Hôtel Gustave, waar je kunt genieten van een bijzonder interieur

Faciliteiten: Geluiddichte kamers, airconditioning, flatscreen-tv, minibar, gratis WiFi, ontbijtbuffet of ontbijt op de kamer.

Hotel Gustave, Eiffeltoren

Hôtel Gustave is een charmant hotel in een typisch Parijs gebouw uit de 19e eeuw, op slechts 10 minuten lopen van de Eiffeltoren. Het interieur is geïnspireerd op de Belle Époque en de Wereldtentoonstelling, wat een unieke sfeer creëert. De comfortabele kamers zijn geluidsdicht en uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en gratis WiFi. Daarbij hebben een aantal kamers uitzicht op de Eiffeltoren. Verder kun je in het hotel genieten van een ontbijtbuffet of een ontbijtje bestellen op de kamer. In de omgeving van Hôtel Gustave vind je bezienswaardigheden zoals de Seine en Trocadéro.

Bekijk het hotel

Meer lezen over Parijs? Lees dan ook:

Veelgestelde vragen over een vakantie in Parijs:

Wat zijn de leukste wijken in Parijs?

Le Marais, Quartier Latin en Saint Germain zijn een aantal van de populairste wijken die toeristen in Parijs bezoeken. Bekijk hier de hele lijst: de 10 leukste wijken van Parijs.

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden in Parijs?

De Eiffeltoren, het Louvre museum en Jardin du Luxemburg zijn een aantal van de populairste bezienswaardigheden die toeristen in Parijs bezoeken. Bekijk de hele lijst met de 10 leukste bezienswaardigheden in Parijs.

Over Isa Bulthuis

Avatar