Yelloh Village Les Mouettes 2, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

10x Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Op zoek naar een camping met zwemparadijs in Noord-Frankrijk? We zetten 10 kindvriendelijke campings waar je volop waterplezier beleeft op een rij. Van een camping met zwemparadijs in Bretagne tot een camping met waterpark op anderhalf uur van Parijs. Laat je meevoeren door de lazy river of ontspan in het bubbelbad, terwijl de kinderen van spectaculaire waterglijbanen roetjsen of lekker spetteren in de waterspeeltuin. Alle campings beschikken naast buitenbaden ook over een binnenzwembad of zwembad met schuifdak, zodat er ook bij minder mooi weer gewoon lekker gezwommen kan worden.

1. Camping La Vallée in Houlgate

Aantal plaatsen: 390 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, waterglijbanen, restaurant, speeltuin, animatie.

Camping La Vallee houlgate calvados normandie, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Camping La Vallée is een 5-sterren camping met zwemparadijs in het departement Calvados in Normandië. De camping is super leuk voor gezinnen met kinderen, want er is van alles te doen en kinderen van alle leeftijden vermaken zich in het zwemparadijs. Roetsj van de spectaculaire Space bowl, trek een baantje in het buitenbad of ga lekker spelen in de waterspeeltuin. En als het regent? Dan kun je nog steeds zwemmen in het overdekte en verwarmde zwembad! Daarnaast beleef je op deze camping extra veel waterplezier, omdat de camping zich vlak bij de kust en de familiebadplaats Houlgate bevindt. Op een warme dag rijdt je dus zo naar het strand, waar je heerlijk kunt relaxen, zwemmen of een ijsje op de boulevard eet.

Bekijk de camping

2. Camping La Côte de Nacre in Saint-Aubin-sur-Mer

Aantal plaatsen: 507 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, waterglijbanen, restaurant, pizzeria, speeltuin, animatie.

Camping Sandaya Cote de Nacre noord frankrijk zwemparadijs, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Een andere luxe 5-sterren camping met waterpark in Noord-Frankrijk is Camping Sandaya Côte de Nacre. Ook deze camping ligt in Normandië, niet ver van de zee. Sterker nog: je kunt in iets meer dan 10 minuten naar het strand lopen (of 5 minuten op de fiets!). Het zwemparadijs bestaat uit 750 m² zwemplezier met glijbanen, een fontein, waterval, stroomversnelling, whirlpool, verwarmd zwembad, bad met schuifdak en kleuterbad. Er is ook een wellnessruimte met sauna, stoombad en schoonheidsbehandelingen. Voor de kids is er een speeltuin en in de zomer animatie. Op de zee kun je daarnaast allerlei watersporten beoefenen, zoals suppen, zeilen of windsurfen. Kortom, iedereen komt hier aan zijn trekken!

Bekijk de camping

3. Camping L’Étang des Haizes in Saint-Nicolas-de-Coutances

Aantal plaatsen: 507 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, waterglijbanen, bar-restaurant, speeltuin, animatie.

Camping LEtang des Haizes normandie, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Waterplezier beleef je ook volop op Camping L’Étang des Haizes in Noord-Frankrijk. De camping beschikt niet alleen over een leuk zwembadcomplex met vierbaansglijbaan, maar heeft ook een vijver waar gewaterfietst en gevist mag worden. In het hoogseizoen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals waterpolo, boogschieten, pingpong toernooien en wandelen in een doorzichtige bal over het water. Bij het zwembad ligt een bar met terras, zodat een verkoelend drankje altijd binnen handbereik is. Je begint de dag goed met warme broodjes en croissantjes uit het campingwinkeltje. De stranden aan de Normandische kust liggen slechts een kwartier verderop.

Bekijk de camping

4. Camping Le Cormoran in Sainte-Mère-Église

Aantal plaatsen: 256 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, tennisbaan, speeltuin, dierenweide, animatie.

Camping Le Cormoran, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Camping Le Cormoran is een 5-sterren camping met waterpark aan zee in Normandië. De camping ligt in het departement Manche, op slechts 20 meter van het strand. Het zwembadcomplex bestaat uit verschillende verwarmde zwembaden, waaronder een verwarmd buitenbad, een overdekt zwembad en leuke peuter-/kinderbadjes. De zwembaden zijn voorzien van leuke glijbaantjes en watervallen voor de kids. Ontspan jezelf in het bubbelbad of laat je spieren wakker worden tijdens de aquagym. Watersportliefhebbers kunnen suppen of kanoën in de zee. De camping ligt op slechts enkele meters van één van de meest bekende landingsstranden: Utah Beach. Het is een plek waar geschiedenis en zon, zee en strand hand in hand gaan.

Bekijk de camping

5. Capfun Camping Longchamp

Aantal plaatsen: 220 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, waterglijbanen, speeltuinen, animatie, snackbar.

capfun camping longchamp zwemparadijs noord frankrijk, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Capfun Camping Longchamp is een camping met zwemparadijs in het noorden van Bretagne, gelegen op slechts 100 meter van het strand in Ille-et-Vilaine. Het mooie zwembadcomplex is voorzien van een verwarmd binnenzwembad, een verwarmd buitenzwembad, drie glijbanen en een leuk peuterbad voor de kleintjes. Jong en oud zullen hier dus volop waterplezier beleven. Daarnaast vind je op de camping en in de omgeving nog veel meer andere leuke activiteiten, zoals een speeltuin, sportvelden, goochel- en karaokeavonden en de elegante badplaats Dinard op 15 minuten rijden. De camping heeft ook een bar en snackbar voor een hapje en een drankje. In de badplaats Saint-Lunaire (500 m) is een keur aan winkels en restaurants.

Bekijk de camping

6. Domaine des Ormes in Rosult

Aantal plaatsen: 700 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, adventure park, gamehal, animatie, restaurant, discotheek.

domaine des ormes camping frankrijk met zwemparadijs, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Domaine des Ormes is een 5-sterren camping gelegen op het terrein van een 16e-eeuws kasteel in Bretagne. Het zwemparadijs op de camping bestaat uit maar liefst vijf zwembaden met een totale oppervlakte van 4500 m2. Er zijn buitenbaden, 12 verschillende glijbanen, aparte kinderbaden, een golfslagbad en overdekte zwembaden. Daarnaast is het zwembadcomplex onlangs nog uitgebreid met een extra buitenzwembad en een lazy river. En wanneer het weer wat slechter is, kun je terecht in het ‘The Dôme’, het grootste indoor zwembadcomplex van de Franse westkust! Voor wat extra ontspanning kun je gebruik maken van de sauna of de whirlpool. Bij de camping ligt ook een groot meer met fijne grasligweides. Hier kun je ook waterfietsen, kanoën, wakeboarden, kneeboarden of met een banaan over het water te glijden. Sinds kort is er zelfs een heuse waterskibaan voor de echte durfals!

Bekijk de camping

7. Camping La Croix du Vieux Pont

Aantal plaatsen: 623 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, lagune-zwemmeer, klimmuur, lasergame hal, kano- en waterfietsverhuur.

Camping La Croix du Vieux Pont zwemparadijs noord frankrijk, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Camping La Croix du Vieux Pont is een luxe camping in de charmante Aisne-vallei, op zo’n anderhalf uur van Parijs en Disneyland. De camping heeft een zwemparadijs met grote zwembaden, waaronder een zwembad met schuifdak, een buitenbad, lazy river, peuterbad en lagune-zwemmeer. Het zwemmeer is compleet met wit zandstrand en een restaurant aan de kant. Er is ook nog een ander restaurant dat uitzicht biedt op het gewone zwembad. Zo kun je een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen plezier maken in het water. Behalve het zwemparadijs biedt de camping nog veel meer faciliteiten ter vermaak van jong en oud. Zo zijn er een klimwand, ponyclub, animatie, minigolfbaan, bowlingbaan, lasergame hal en kun je kanoën of waterfietsen op het meer.

Bekijk de camping

8. Domaine de la Ville Huchet

Aantal plaatsen: 200 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, minigolf, miniclub, animatie, speeltuin, snackbar, pizzeria.

Camping Domaine de la Ville Huchet bretagne zwembad, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Domaine de la Ville Huchet is een rustige en fleurige familiecamping in Bretagne met zwemparadijs gelegen in een kasteelpark met palmbomen aan de rand van het vestingstadje Saint-Malo. Het mooie zwemparadijs van de camping bestaat uit een verwarmd binnen- en buitenzwembad en is volledig uitgerust met waterglijbaan, peuterbadje, balneo, geiser en anatomische banken. Ook heeft de camping een minigolfbaan, speeltuin en animatieteam. Er is een miniclub en er worden sport- en spelactiviteiten voor het hele gezin, excursies, en thema-avonden georganiseerd. Vers stokbrood vind je in de campingwinkel en wie geen zin heeft om te koken, kan terecht in de pizzeria of bij snackbar voor een afhaalmaaltijd. In Saint-Malo vind je een boulevard, vele winkeltjes, restaurantjes en zandstranden.

Bekijk de camping

9. Camping Au Bocage du Lac

Aantal plaatsen: 172 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, waterglijbanen, restaurant, speeltuinen, kinderboerderij, animatie.

Camping Au Bocage du Lac zwemparadijs noord frankrijk, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Plezier en ontspanning in een schilderachtige omgeving, dat vind je op Camping Au Bocage du Lac in het noorden van Bretagne. De camping heeft een zwemparadijs dat direct aan het meer grenst. Vanaf de glijbaan of je ligbedje geniet je dus van schitterende uitzichten! Het gave waterpark is maar liefst 1.250 m² groot en heeft vijf spannende glijbanen die door de lucht kronkelen. De twee solariums met uitzicht op het meer zijn de ideale plek om te ontspannen onder de Bretonse zon. Liever actief bezig zijn? Ga dan met een kano het meer op en drink bij terugkomst een drankje op het terras met uitzicht op het water. De kinderen kunnen zich ook vermaken in één van de speeltuinen en met het animatieprogramma. Kortom, vervelen zul je je hier nooit!

Bekijk de camping

10. Camping Les Mouettes

Aantal plaatsen: 426 plaatsen.
Faciliteiten: Zwemparadijs, buitenspeeltuin, overdekte speeltuin, restaurant, bioscoop.

Yelloh Village les Mouettes zwemparadijs bretagne, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Camping Les Mouettes is een camping met prachtig aangelegd zwemparadijs in de Finistère. De camping ligt in de baai van Morlaix en biedt een breed scala aan faciliteiten, zoals diverse kinderclubs, een tennisbaan, multisportterrein, restaurant, snackbar en wellnesszwembad. Het zwemparadijs bestaat uit meerdere verwarmde zwembaden, een lazy river, peuterbad en waterspeeltuin. In die laatste kunnen kinderen zich vermaken met waterjets, speelkanonnen, geisers, waterbloemen en nog veel meer. Vanaf je ligbedje of het terras houd je een oogje in het zeil en bij de bar kun je een verkoelend drankje of ijsje halen. Deze camping in één van de mooiste baaien van Bretagne staat garant voor een onvergetelijke vakantie in Noord-Frankrijk!

Bekijk de camping

Niet gevonden wat je zocht?
Bekijk meer campings met zwemparadijs in Noord-Frankrijk op Campingfrankrijk.eu of bij ANWB Camping.

Meer inspiratie voor je vakantie in Noord-Frankrijk:

Over Lisanne

Lisanne
Lisanne heeft een passie voor reizen, fotograferen, cultuur en de Spaanse taal. Met haar ouders en zusje is ze op veel verschillende campings in Oostenrijk, Italië, Spanje en Frankrijk geweest. Ze heeft de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Inholland Rotterdam afgerond.

Onze nieuwste artikelen

saint omer moerassen shutterstock 2327693399, Campings in Noord-Frankrijk met zwemparadijs

Tips voor je bezoek aan Saint-Omer (Noord-Frankrijk)

Saint-Omer is een historierijke stad waar cultuur en natuur hand in hand gaan. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden en tips voor je bezoek aan Saint-Omer.